Ниту ‘Северна’ Ирска, ниту ‘Северна’ Македонија”

“Ниту ‘Северна’ Ирска, ниту ‘Северна’ Македонија”

Ова беше изјавено денес од ирски твитерџија како одговор на навредите од страна на грчки десничари и шовинисти. Нашите другари од Ирска, левичарите од Ógra Shinn Féin (политичкото крило на поранешната ИРА) по повод оваа изјава го изработија овој постер.

Солидарност со угнетените секаде!

Најнови објави