Поднесено барање од жителите на Трнодол

На денешната седница на Советот при општина Карпош, по барање на граѓаните на населбата Трнодол, нашиот советник Бранко Ристов поднесе документ со единасет барања до градоначалникот и Советот на општина Карпош. Воедно советникот на Левица побара во што е можен побрз рок општината и надлежните институции да се произнесат и да постапат по барањата.

Левица целосно ги поддржува сите иницијативи на граѓаните против лошите политики на владејачките елити и им стои на располагање на граѓаните за прашања кои се од интерес за јавното добро.

Соопштение на Локален Огранок – Карпош.

Најнови објави