ОТВОРЕН ВИКЕНД

Денес поминавме во одлична предновогодишна атмосфера при собирањето потписи за пререгистрацијата на Левица.
Продолжуваме и утре напладне, за сите оние кои не успеаја да дадат изјави за време на работната недела.

#ПотпишиСеЗаТретаОпција

Најнови објави