Официјално отворање на канцеларијата во Прилеп

Поддршката за Левица како единствена автентична партија на трудот секојдневно расте.

Оваа сабота организираме официјално отворање на партиската канцеларија во Прилеп со почеток од 11 часот, лоцирана во подвозникот на катната гаража (веднаш до продавницата за мобилни уреди “Мобикод”). На отворањето сите наши симпатизери кои досега не успеале, ќе можат и лично да потпишат Изјава за пререгистрација.

Преку оваа средба граѓаните ќе имаат можност поконкретно да се запознаат со платформата, визијата и стратегијата на Левица, како единствена работничка и класно-ориентирана партија во Република Македонија. На отворањето ќе бидат присутни претседателот на Левица, проф. д-р Димитар Апасиев и останатите членови на Президиумот.

#ПриклучиСеЗаТретаОпција

Најнови објави