Кражбата на солидарно градениот имот продолжува со „Тетекс”

Владејачката СДСМ го продолжува бандитскиот процес на транзицијата, овој пат преку затворањето на некогашниот индустриски гигант „Тетекс”. Кражбата на солидарно градениот имот од работничката класа продолжува од нивните перјаници, олицетворени овој пат во Тито Беличанец и Владо Камбовски, како членови на Одборот на директори.

Социјалдемократкиот сојуз со вештачко предизвикување распад на државните гиганти, немилосрдно остави илјадници фамилии на улица да преживуваат, додека олигархијата директно создадена од нив акумулира енормно богатство! Токму затоа, правдата и просперитет не можат да ги донесат истите елити кои ги уништија темелите на социјалната држава и ја претворија Македонија во протекторат на слободниот пазар и странскиот капитал.

Најнови објави