- Advertisement -

AUTHOR NAME

Левица

481 ПОСТОВИ
0 КОМЕНТАРИ

Антикорупциска комисија молчи за вработувањата во М-НАВ на „антикорупционерот“ Љупчо Николовски

Иако уште пред две години актуелниот вицепремиер за борба против корупција – Љупчо Николовски призна дека лице со кое е во роднинска врска е...

Место да реформираат, најавените реформи се со цел до крај да го расформираат разнишаниот образовен систем

Реформи во основното образование се повеќе од потребни; повеќе од очигледно е дека постојниот модел на образование е нефункционален и непродуктивен. Но, какви реформи очекуваат...

Жителите на село Раштак 15 години немаат вода за пиење

На барање на неколку жители од скопското село Раштак, членови на раководството на Левица заедно со својата продукциска екипа, го посетија ова место, кадешто...

Левица побара од Уставниот суд да ја укине функцијата на Артан Груби

Членот на Президиумот на Левица, Реџеп Исмаил - Хактан, одржа прес конференција, на којашто ја информира јавноста дека, Левица поднесе претставка до Уставен суд...

МНР ги остави на цедило македонските студенти во Русија

Македонската дипломатија реди успеси на секој план. Хаосот кој владее во дипломатската мрежа на нашата држава, постојано ги става под ризик нашите државјани во...

Во сто дена Владата само ги надгради поразите од претходното владеење

Стотте дена Влада не донесоа ништо ново освен продолжување на старите политики кои ја девастираа државата на секое поле - економски, политички, здравствено и...

Latest news

- Advertisement -