- Advertisement -

AUTHOR NAME

Левица

481 ПОСТОВИ
0 КОМЕНТАРИ

Покана за прес – Формирање на „ЛЕВИЦА“

Во сабота, 14 ноември, со почеток во 11 часот во Жена Парк, наспроти Собранието на Република Македонија ќе се одржи прес конференција на која...

Latest news

- Advertisement -