Димитар Апасиев

Претседателот на Левица – Апасиев поднесе кривични пријави против оние кои му се закануваа нему и на неговото семејство

Денес, претседателот на Политичката партија Левица - проф. д-р Димитар Апасиев, заедно со неговиот адвокатски тим, во архивата на Основното јавно обвинителство Скопје ја...

Интервју на Димитар Апасиев за „Работник”

Овие квазимерки на двете наши најголеми бизнис-партии се слични на „плановите“ на сопствениците за т.н. „финансиски консолидации“ во компаниите каде што профитот почнал да...

Интервју на Димитар Апасиев за „Вечер”

Насушно ни е потребна свежа енергија, автентична политичка сила која ќе ја скрши кичмата на политичкиот измеќарлак кој постои во лидерствата на двете партии...

„ЗА НОВАТА ПОПУЛИСТИЧКА ЛЕВИЦА“ – Димитар Апасиев

Во продолжение Ви пренесуваме дел од говорот на првиот претседател на Левица – доц. д-р Димитар Апасиев, одржан веднаш по неговиот избор, за време...

Савески го изгуби судскиот спор против Левица: Апасиев останува единствен правен застапник на партијата

СООПШТЕНИЕ ЗА ЈАВНОСТА Изминатиот период, откако една мала група од поранешното раководство на Левица потпаднати под подлите манипулации, саботажи и фалсификати на Савески неуспешно се...

Последни објави