ЛОКАЛЕН ОГРАНОК ДЕЛЧЕВО

Локалниот огранок во моментов не располага со канцеларија.

ЛО ДЕЛЧЕВО

Сања Николовска
(вд модератор)
070/906-982
lo.delcevo.levica@gmail.com