ТАГ:

levica

Qëndrimi i së Majtës për ligjin e dygjuhsisë

Ne si parti me orientim klasor, mbietnike dhe internacionale, e cila ka anëtarë nga të gjitha bashkësitë etnike, vazhdimisht angazhohemi dhe mbështesim zgjerimin dhe...

Letter to the representatives of the embassies and international organizations accredited in Macedonia

Dear Sirs, We are writing to bring to your attention our concern about the continual application of ‘selective justice’ in the Republic of Macedonia and...

Последни објави